måndag 5 mars 2012

Denna dagen motarbetar mej !

Det känns nästan som att lite av denna dagen motarbetar mej.. först det med mammas försenade present, och sen att jag åker och handlar. Tänkte att det är lika bra att köpa det mesta inför resan såsom blöjor, barnmat mm redan nu, planeringsmänniska som jag är. 
Väl framme i affären så har jag ju glömt mina rabattkuponger hemma. Ni vet, köp 2 så får ni en för halva priset mm. SUCK !
Jaja jag blev så jäkla sur att jag struntade i det.. jag som annars försöker vara ganska ekonomisk (ibland)
Nu kollar jag på Sofias Änglar men har tankarna på annat ställe så än så länge har jag inte gråtit floder som jag brukar göra. 


Imon blir det ju kalas hos mamma i stort sett hela dagen. 
Jaaa det var ett jäkla tjat om att hon fyller, men har man världens bästa mamma så är det värt att nämnas både en och tretton gånger när hon fyller stora FEMMA NOLLA :)
Vad som mer bör nämnas är att min finfina vän Lisa fyller 30 år idag, stort Grattis på din dag kära du.


Ska testköra Älvas nya vagn imon med. Kan ju vara bra att göra det innan vi åker bort en vecka med enbart den vagnen. Var min smarta mor som rådde mej till detta.. själv hade jag inte en tanke på det. 
Det är väl tur man har sin mamma ? 
Jag bara hoppas att jag kommer kunna vara till lika stor hjälp för Älva när hon blir äldre.. troligen inte, jag menar min mamma har ju fan svar på ALLT ! 
Jag vet ju nästan ingenting om man jämför.


Nåväl. Nu ska jag umgås med Jonas lite.. om han kan sluta spela in sina gitarrslingor vill säga.1 kommentar: