onsdag 29 februari 2012

29 feb 2012


Vad är det för en dag ? Är det en vanlig dag ? Nej det är ingen vanlig dag för det är nämligen skottdag vilket oxå innebär MIN födelsedag. Hurra för mej !
Älva gav sin mamma det hon önskade sej, en hel natts sömn.. Ja ett avbrott vid 01 för att ge nappen, men det räknas ju inte. Så tack lilla gumman för den fina presenten :) 
Kanske skulle önskat mej ett helt års sömn istället för bara en natt? Nu när man ändå får önska sej saker liksom. Undra om hon hade gått med på att ge det ? 

Hur som helst.. Vaknade och går upp. På bordet står det en bukett tulpaner (jag som älskar tulpaner) ja detta är första gången sen vi träffades som Jonas har köpt blommor till mej, inte alls för att jag kräver några annars, men deet var trevligt :) En liten lapp hade han oxå hunnit skriva. 
En annan riktigt trevlig sak vad var som stod i frysen. Jag har "klagat" lite till mamma att efter man blivit vuxen och flyttat hemifrån så får man ju inte  längre nån tårta på morgonen på sin födelsedag.. förutom de gånger jag sovit hos mamma natten till min födelsedag just för det ändamålet (det har hänt ganska många gånger sen jag flyttade hemifrån kan jag erkänna)
Nåväl... i frysen stod idag en form med "Philadelphia glass tårta" som jag alltid förr fått på morgonen på min födelsedag av mamma. Då har den underbara människan vart här och lämnat av den i morse. Ja vad kan jag säga, hon är fantastisk den kvinnan. 
Blir svårt att slå det på hennes födelsedag nästa vecka.. men äh, hon fyller ju bara 50 år liksom. 

Nää nu blir det kaffe & tårta till frukost, för det får man äta när man fyller år :)

1 kommentar:

  1. Vilken gullig mamma! Och gullig Jonas också så klart :)

    Och såklart GRATTIS!

    SvaraRadera